Студенти філії у XXII Ізмаїльському марафоні «Золота Осінь»

Перші навички управлінської діяльності отримали студенті філії, долучившись до організації та проведення Міжнародного спортивного марафону «Золота осінь-2021».

У неділю, 19 вересня, студенти філії взяли участь у XXII Ізмаїльський марафон «Золота Осінь». До снаги студентам стало подолання забігів на 5 та 2 км, що проводилися з нагоди Дня міста Ізмаїла. Викладач фізичного викладання Придунайської філії, Стойков Віталій Павлович, особисто брав участь у забігу на 5 км разом зі своїми підопічними та зайняв друге призове місце.

В очікування забігу студенти підтримували позитивний настрій живим спілкуванням з іншими учасниками та отримали цікаві настанови про спорт як важливу складову формування цілеспрямованої, успішної, витривалої у професійних навантаженнях людини – від учасника 100 марафонів в різних країнах світу Георгія Мітіна, якому в поточному році виповнюється 75 років.

Для студентів І курсу новим досвідом стала не тільки їхня участь у змаганнях, а й нагляд за забезпеченням правил марафону на 42 км та пів марафону на 21 км у ролі суддів.

Важливість виконаної наглядової функції та усвідомлення студентами організаторської відповідальності переконали в тому, що досвід управлінської діяльності накопичується з І курсу навчання і стає особистим надбанням всіх, хто обирає для навчання управлінський заклад вищої освіти  – Придунайську філію ПрАТ «ВНЗ «МАУП»!

ua ru en