ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ПРИДУНАЙСЬКОЇ ФІЛІЇ ПРАТ «ВНЗ «МАУП» З ФАХІВЦЕМ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ НА ТЕМУ «ПРОТИДІЯ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ»



10 квітня 2024 р. здобувачі ІІ курсу спеціальності 081 Право Придунайської філії «ПрАТ «ВНЗ «МАУП» мали чудову нагоду зустрітися зі старшим інспектором сектора протидії домашньому насильству Ізмаїльського РВП ГУНП в Одеській області майором поліції Валентиною Івановою.
Під час зустрічі пані Валентина прочитала цікаву та інформативну лекцію на тему: «Протидія домашньому насильству». Здобувачі отримали можливість поглибити свої знання щодо того, хто може стати жертвою домашнього насильства, різновидів насильства у сім'ї, а також ефективних методів його запобігання.
Під час лекції поліціянтка акцентувала на важливості знання відповідних статей Кримінального та Адміністративного кодексів України, які регулюють питання домашнього насильства. Такий підхід допоміг здобувачам краще розуміти не лише проблему, а й правові аспекти, пов'язані з цим негативним явищем.
У результаті цікавої та плідної дискусії, учасники заходу отримали не тільки нові знання, але й практичні навички у сфері протидії домашньому насильству. Такі заходи важливі для формування свідомого та відповідального ставлення до даного соціального явища серед молодого покоління.

ua ru en