ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ПРИДУНАЙСЬКОЇ ФІЛІЇ З КЕРІВНИКОМ ІЗМАЇЛЬСЬКОЇ ОКРУЖНОЇ ПРОКУРАТУРИ

25 травня 2023 р. у Придунайській філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» відбулася лекція-зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності "Право" з керівником Ізмаїльської окружної прокуратури Сарою Олександром Васильовичем, яка була організована викладачем кафедри права філії Ніколенко Л. І.

Здобувачі освіти мали можливість більш детально ознайомитися з професійною діяльністю прокурора та отримати відповіді на такі питання як:

- Що є метою діяльності прокуратури?

- У чому полягають функції прокуратури?

- Хто може стати прокурором окружної прокуратури?

- Хто не може бути прокурором?

Олександр Васильович розповів здобувачам освіти про всі тонкощі роботи прокурора та ті проблеми, які вирішують органи прокуратури. Було наведено практичні приклади ефективної роботи прокуратури, а також окреслено виклики, із якими стикається окружна прокуратура під час своєї професійної діяльності.

Також під час зустрічі було обговорене питання щодо проходження практики для здобувачів вищої освіти. Були виставлені проблеми щодо певних дій і правопорушень навколишнього суспільства, та наскільки важливо володіти не тільки теоретично-правовими навичками, а й практичними.

Олександр Васильович вів зі студентами розмову про те як важливо бути людяним та мати повагу до навколишнього суспільства та середовища. Це є дуже важливим критерієм для майбутніх професіоналів своєї справи.

Здобувачі вищої освіти отримали вичерпні відповіді на власні запитання та були дуже вдячні Олександру Васильовичу за цю зустріч та приділену увагу.

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

 

ua ru en