ЗДОБУВАЧІ ВИЩОЇ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 081 ПРАВО ВІДВІДАЛИ ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ ВІДДІЛ ПОЛІЦІЇ

 

  1. 06. 2024 р., під час проходження навчальної практики, здобувачі вищої освіти ІІ курсу ОР «бакалавр» спеціальності 081 Право Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП», під керівництвом викладача кафедри права Чернієнка А.Р., відвідали Ізмаїльський районний відділ поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Інспектори з дотримання прав людини, майор поліції Д.І. Касап та лейтенант поліції А.О. Щеглова, ознайомили студентів із впровадженням та функціонуванням системи «Custody Records» в Ізмаїльському РВП ГУНП в Одеській області. Вони детально розповіли про основні аспекти роботи інспектора з дотримання прав людини, підкреслюючи важливість цієї системи для захисту прав затриманих осіб та забезпечення прозорості дій правоохоронців.

Крім цього, студенти відвідали музей в Ізмаїльському РВП, де ознайомилися з історією та розвитком правоохоронної діяльності в регіоні.

Майор поліції О.І. Гавлицька розповіла здобувачам про різні посади, які існують у поліції, акцентуючи увагу на ролі та функціях кожної з них. Вона також поділилася інформацією про вимоги до кандидатів на різні посади та можливості кар'єрного зростання у поліції.

Такі візити є важливою частиною навчальної практики, оскільки вони дозволяють студентам ознайомитися з реальними умовами роботи правоохоронних органів, а також збагатити свій професійний кругозір, що сприяє підготовці кваліфікованих фахівців у галузі права, готових до роботи в умовах сучасних викликів та змін.

#МАУПІзмаїл #MAUPIzmail #МАУП

 

 

 

ua ru en