Здобувачі вищої освіти кафедри права відвідали КП «Ізмаїльське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства»

Для нашої майбутньої професії юриста велике значення має формування на базі отриманих у закладі вищої освіти знань професійних умінь і навичок. З цією метою під час навчальної практики, опрацьовуючи тему «Договірні правовідносини» ми разом із керівником практики Валентиною Щокіною відвідали КП «Ізмаїльське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства».
Юрисконсульт підприємства Наталія Кандиба ознайомила нас з порядком та правилами надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення. Ми дізналися про роль і специфіку діяльності та широке коло обов'язків юрисконсульта. Він має добре знати законодавчі акти, які регулюють виробничо-господарську і фінансову діяльність підприємства; методичні і нормативні матеріали з правозахисної діяльності; цивільне, трудове, фінансове, адміністративне право та багато іншого. Пані Наталія наводила цікаві приклади із практики роботи, показала порядок систематизації, обліку і ведення правової документації з використанням сучасних інформаційних технологій.
Фахівець із ведення договірної діяльності Глорія Карталяну розповіла та показала порядок підписання і офорvлення господарських договорів, колективних договорів, договорів узгодження, тарифних угод тощо.
Ми вдячні керівництву підприємства за можливість доповнити наші теоретичні знання практичними вміннями.
 
Анастасія Богдан, студентка 2 курсу групи 9-19 Б1П
 
 
 
ua ru en