ЗДОБУВАЧІ ВИЩОЇ ОСВІТИ 2 КУРСУ ВІДВІДАЛИ ТОВ "ОХОРОНА-КОМПЛЕКС-ПРИДУНАВ’Є"

 

11.06.2024 року в межах проходження навчальної практики, здобувачі освіти ІІ курсу спеціальності Право Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП», під керівництвом викладача кафедри права Чернієнко А.Р., відвідали ТОВ «Охорона-Комплекс-Придунав’є», яке є одним з найбільших підприємств Придунайського регіону у сфері надання охоронних послуг. ТОВ «Охорона-Комплекс-Придунав’є», було засноване у 2003 року як ліцензована приватна структура для вирішення завдань із забезпеченням захисту життя та здоров’я громадян, охорони майна, супроводу вантажів та охорони громадського порядку.

Директор підприємства Сергій Валерійович Бавицький ознайомив здобувачів освіти з переліком охоронних послуг, яке надає підприємство, включаючи послуги із забезпечення безпеки об’єктів технічними засобами, куди входять монтаж охоронних систем сигналізації та систем відеоспостереження, контроль доступу будь-яких видів складності, технічне обслуговування систем, моніторинг об’єктів та ін. Особливу увагу Сергій Валерійович звернув увагу на юридичний порядок оформлення договорів про надання охоронних послуг.

Здобувачі вищої освіти з великим зацікавленням слухали презентацію та активно ставили запитання, виявляючи інтерес до практичних аспектів діяльності підприємства у сфері охорони.

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

 

 

 

ua ru en