ЗДОБУВАЧІ ОСВІТИ ВІДВІДАЛИ ЮРИДИЧНИЙ ВІДДІЛ ПІДПРИЄМСТВА "ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ ЦЕНТРАЛЬНИЙ РИНОК"

 

14.06.2024 р. здобувачі освіти  ІІ курсу спеціальності Право Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» відвідали юридичний відділ підприємства «Ізмаїльський центральний ринок». Екскурсію для здобувачів освіти провів адвокат Микита Михайлович Варламов, який ознайомив їх з організаційною структурою підприємства та органами, що здійснюють ринковий нагляд за його діяльністю.

Також, Микита Михайлович акцентував увагу на роботі юридичного відділу підприємства, розповів про його основні функції та специфіку роботи. Він детально пояснив порядок укладення договорів, а також розповів про претензійну-позовну роботу, яку здійснюють працівники юридичного відділу.

Здобувачі освіти з цікавістю слухали розповідь і активно задавали питання, проявляючи інтерес до практичних аспектів юридичної діяльності на підприємстві. Вони дізналися про процедури, які допомагають забезпечити законність і правопорядок у діяльності ринку, а також про важливість юридичної підтримки в захисті прав та інтересів підприємства та його клієнтів.

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

 

 

ua ru en