ЗДОБУВАЧІ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 081 ПРАВО ВІДВІДАЛИ ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ В ІЗМАЇЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

12.06.2024 року, під час походження навчальної практики, здобувачі освіти ІІ курсу спеціальності 081 Право Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» під керівництвом викладача кафедри права Тодорової М.П. відвідали Ізмаїльський відділ державної реєстрації актів цивільного стану в Ізмаїльському районі Одеської області Південного Міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса).

Під час зустрічі здобувачі познайомилися із начальником цієї установи, Валентиною Павлівною Івановою, яка провела цікаву бесіду та розповіла про порядок реєстрації шлюбу, реєстрації народження та зміну імені, а також про процедуру внесення змін у актовому записі, що є актуальним на сьогоднішній день.

Студентам було надано можливість ознайомитися з роботою відділу зсередини. Вони мали змогу спостерігати за процесом прийняття документів від громадян.

Зустріч виявилася надзвичайно корисною, адже здобувачі змогли не лише закріпити теоретичні знання, отримані під час навчання, але й побачити їхнє застосування на практиці.

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

 

 

ua ru en