Захист звітів з виробничої практики (спеціальність 081 «Право»)

Здобувачі вищої освіти спеціальності 081 «Право» Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» заочної форми навчання на початку квітня 2022 року завершили проходження виробничої практики. Базами практики були: АБ «Феміда», Служба у справах дітей Ренійської міської ради Одеської області, КНП «Ізмаїльський спеціалізований будинок дитини» Одеської обласної ради, Виконавчий комітет Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області тощо.

Під час проходження практики здобувачі вищої освіти закріпили отримані теоретичні знання та вміння, вдосконалили практичні навички, набули безцінного досвіду у правничій професії та відчули себе справжніми фахівцями.

Результат виконання програми виробничої практики здобувачі вищої освіти представили 06.04.2022 р. у формі письмового звіту та доповіді. Доцільно зазначити, що цьогорічний захист звітів з практики, не зважаючи на важку ситуацію, яка склалася на сьогодні в Україні, відбувся на високому рівні. Комісія отримала позитивні враження, адже кожен із студентів продемонстрував свою відповідальність, сумлінність та прагнення до вдосконалення. У результаті обговорення майбутні фахівці продемонстрували високий рівень теоретичних знань та поділилися враженнями від здобутого практичного досвіду.

Адміністрація філії висловлює щиру подяку керівникам від баз практики за високий професійний рівень у допомозі підготовки майбутніх фахівців зі спеціальності «Право».

Вітаємо наших студентів із успішним захистом! Дякуємо за цікаві, насичені емоціями доповіді.

ua ru en