Захист вдався!

Участь у конкурсах, а особливо у такому масштабному, як Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт - це унікальна можливість для молодих і талановитих студентів заявити про себе.
Студент ІІІ курсу спеціальності «Право» Придунайської філії «ПрАТ «ВНЗ «МАУП» Гончар Євгеній став переможцем І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який був проведений на базі Придунайської філії. Робота переможця була направлена для подальшої участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який проходив на базі Національного університету «Одеська юридична академія». За результатами першого етапу ІІ туру Конкурсу - рецензування робіт, робота Гончара Євгенія була обрана для представлення на підсумковій науково-практичній конференції, яка відбулася 21.04.2021 р.
Євгеній гідно представив свою наукову роботу, але боротьба була дуже жорсткою, оскільки в Конкурсі приймали участь не тільки бакалаври, а й магістри закладів вищої освіти всіх форм власності зі всієї України.
Проте захист вдався! Євгеній набув корисного досвіду, який допоможе йому в подальшому написанні та презентації наукових текстів, в можливості відстоювати свою позицію та досягати поставленої мети!
Ми пишаємося, що в Придунайській філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» навчаються такі розумні, завзяті, активні студенти, як Євгеній та бажаємо йому нових наукових горизонтів!
 
 
 
ua ru en