ВИПУСКНИЦЯ ПРИДУНАЙСЬКОЇ ФІЛІЇ СТАЛА ОРГАНІЗАТОРКОЮ ЛІДЕРСЬКОГО РУХУ УСПІШНИХ ЖІНОК НА ОДЕЩИНІ

Випускниця філії за ОП «Менеджмент» Катерина Ізмайлова стала співорганізаторкою міжнародного форуму жінок–лідерок в Україні та Президентом правління Жіночого клубу лідерок.

Перший міжнародний жіночий форум «ВОНА» в м. Ізмаїлі відбувся!

Девіз Форуму «Вона – не Барбі. Вона - боєць» співвідноситься із метою заходу, який передбачав: презентацію Жіночого клубу лідерок «Сила Жінок»; створення жіночого нетворкінгу, кооперацію жінок-лідерок, що займаються підприємницькою діяльністю, громадських діячів, соціально відповідальних громадян для сприяння розвитку жіночого потенціалу та покращення статусу жінок у суспільстві; закладення бази у жіночий рух успішних жінок на Одещині; показати собі й оточенню, що жінка – не лялька, а боєць.

Під час навчання за ОП «Менеджмент» здобувачі освіти розвивають конкурентоспроможні "soft skills", серед яких лідерським якостям надається особлива увага.

В роботі форуму взяла участь директорка Придунайської філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" - Тамара Гуменникова, як спікер з темою промови «Ти зможеш» і викладач кафедри економіки та менеджменту Оксана Приходько, яка як співавторка презентувала книгу, присвячену організації допомоги населенню в кризових ситуаціях.

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

ua ru en