Відбулася online-зустріч здобувачів вищої освіти І-ІV курсів спеціальності «Право» з регіональним представником Уповноваженого ВР України з прав людини в Одеській області

06 грудня 2022 р. в межах святкування Тижня права в Придунайській філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» відбулася online-зустріч здобувачів вищої освіти І-ІV курсів спеціальності «Право» з регіональним представником Уповноваженого ВР України з прав людини в Одеській області Яною Кузьміною на тему: «Декларація прав людини та відображення її норм в законодавстві України».
Під час зустрічі були обговорені загальні положення Декларації прав людини, їх відображення в Конституції України та основних нормативно-правових актах нашої держави.
Особливу увагу було приділено питанням захисту особистих прав і свобод людини, громадських і політичних прав, економічних, культурних і соціальних прав, прав цивільних осіб, які постраждали внаслідок збройної агресії проти України.
Впродовж заходу учасники виявили неабияку зацікавленість в обговоренні, особливо здобувачів вищої освіти зацікавило питання обмеження прав людини у період дії воєнного стану.
 
 
ua ru en