Відвідування здобувачами вищої освіти Центру надання адміністративних послуг Саф′янівської об′єднаної територіальної громади

В завершення своєї навчальної практики здобувачі вищої освіти спеціальності "ПРАВО" філії разом зі своїм керівником Валентиною Щокіною ознайомились з порядком надання адміністративних послуг, які є провідним засобом реалізації прав громадян у сфері виконавчої влади, адже абсолютна більшість справ, що вирішуються органами публічної адміністрації, ініціюються самими громадянами і стосуються їхніх суб'єктивних прав.
На люб′язне запрошення начальниці центру надання адміністративних послуг Саф′янівської об′єднаної територіальної громади Інни Кузьменко студенти відвідали цю установу і були приємно вражені, яка доброзичлива атмосфера для громадян тут панує. Як складно і важливо вміти працювати не тільки з документами, але і з людьми – розпитати про їх дійсні потреби, встановити проблеми, вияснити наявні права і правовідносини, обрати правову позицію, запропонувати варіанти, надати консультацію і вирішити питання. Такими вміннями володіють співробітники ЦНАП під керівництвом мудрого і досвідченого знавця своєї справи Кузьменко Інни Вікторівни. Студенти вдячні співробітникам ЦНАП за проведену бесіду, за отриману інформацію. Вони зрозуміли, що адміністративні послуги є важливим елементом реформи децентралізації і мають ставати більш якісними та доступними для громадян.
 
Галина Чепой, студентка 2 курсу
 
 
 
 
ua ru en