В Придунайській філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" відбулось щорічне рейтингове оцінювання професійної діяльності науково-педагогічних працівників

Традиційно, наприкінці навчального року в Придунайській філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" у липні аналізуються результати діяльності НПП за період з 01 червня 2020 р. по 31 травня  2021 р. НПП протягом червня  проаналізували свою наукову, навчально-методичну та виховну діяльність та внесли інформацію в рейтинг-листи, які були обговорені на засіданнях кафедр: економіки та менеджменту;  права; суспільно-наукових дисциплін. 

Конкурсна комісія, керуючись Положенням  "Про систему рейтингового оцінювання професійної діяльності науково-педагогічних працівників" від 06.05. 2020 р. обговорила та затвердила рейтинговий список  НПП.

При розгляді конкурсних справ на заміщення вакантних посад на 2021-2022 н.р. рейтинг НПП буде мати  першочергове значення.

Нагадуємо, що в філії  рейтингове оцінювання введене не тільки для НПП, але й для здобувачів вищої освіти.

Ознайомитись з рейтингом  здобувачів вищої освіти Придунайської  філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП"  можна за посиланням: http://izmail.maup.com.ua/studentu/ctudentske-samovryaduvannya/infografika/rejting-studentiv-i-semestr-2020-2021-n.r.-kopiya

ua ru en