Участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Актуальні проблеми психології підлітка: теорія та практика»

Здобувачі освіти денної та заочної форм навчання та викладачі Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції на базі Хмельницького інституту ПрАТ «ВНЗ «МАУП» на тему: «Актуальні проблеми психології підлітка: теорія та практика».

В обговоренні проблем сучасного підітка акценти були зроблені на розвиток та виховання підлітків в умовах війни, розпочатою росією в нашій країні. Тема була особливо актуальною для студентів заочної форми навчання, які мають власних дітей-підлітків. Цікаві презентації науковців-психологів, поради практичних психологів, відповіді на питання викликали інтерес всіх учасників заходу. Студентам ОП «Право» та ОП «Менеджмент» було корисно дізнатись про основні поради психологів щодо реалізації базової потреби людини – потреби в безпеці. Здобувачі освіти обговорили власні почуття тривоги та напруги, які виникають під час звучання сирени та вибухів, розглянули психологічні технології захисту учасників освітнього процесу.

Всі учасники були запрошені до онлайн-груп психологічної підтримки та на телеграм-канали, де можно отримати інформацію про психологічну підтримку людини під час війни.

 

ua ru en