Участь у вебінарі «Основи розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти»

16 вересня 2021 року завідувачка кафедри суспільно-наукових дисциплін Байрамова Олена Вікторівна та здобувачі освіти спеціальності «Психологія» долучились до участі у вебінарі «Основи розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти». Організатором проведення заходу виступили ТОВ «Академія Інноваційного розвитку освіти», Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Інститут модернізації змісту освіти.

Метою проведення вебінару було розширення уявлення учасників освітнього процесу про сутність внутрішньої системи забезпечення якості освіти та інструменти здійснення само оцінювання освітніх процесів. Запровадження змін в системі вищої освіті значною мірою залежить від професійної підготовки освітян, усвідомленості здобувачів освіти їхньої ролі в освітньому процесі, а також формуванні та розвитку ключових компетентностей, що забезпечують якісний результат навчання.

Тематичний план вебінару включав розгляд питань правової бази розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти, інструментарію здійснення самооцінювання освітніх процесів та менеджменту якості освіти як сучасного тренду у професійній діяльності викладача.

Під час тренінгу учасники отримали практичні та теоретичні уміння та навички щодо здійснення самооцінювання освітніх процесів, розширили систему уявлень про сутність внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладі.

ua ru en