У Придунайській філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" відбулася студентська науково-практична конференція на тему «Проблеми теорії та практики публічного та приватного права в Україні»

19 жовтня 2022 р. у Придунайській філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" відбулася студентська науково-практична конференція на тему «Проблеми теорії та практики публічного та приватного права в Україні» . У конференції взяли участь здобувачі вищої освіти кафедри права, стейкхолдер Бєлякова Ганна Сергіївна, директорка приватного підприємства Фірма «Бізнес-Партнер» та науково-педагогічні працівники кафедри права. Розпочала конференцію професорка, директорка Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» Гуменникова Тамара Рудольфівна з привітань та зазначила, що сьогоднішня зустріч є надзвичайно важливою, оскільки вона є діалогом усіх зацікавлених сторін щодо обміну інформацією та досвідом з актуальних питань права.
Були заслухані доповіді наступних здобувачів вищої освіти:
- Перепелиці Володимира, тема Цивільна процесуальна правоздатність та дієздатність свідка у цивільному процесі,
науковий керівник: викладач Філіпова Н. А.
- Русанжик Христини, тема Аналіз судової практики у справах про домашнє насильство, науковий керівник: ст. викладач Кулава М .К.
-Давидової Вікторії, тема Встановлення батьківства та материнства при застосуванні штучних методів репродукції людини, науковий керівник: викладач Філіпова Н. А.
-Арабаджи Тетяни, тема Захист прав людини і громадянина під час дії воєнного стану, науковий керівник: викладач Філіпова Н. А.
- Кучеренко Яни, тема Правове регулювання штучного інтелекту в Україні та світі, науковий керівник: викладач Філіпова Н. А.
-Богдан Анастасії, тема Особливості патентування стартапу в Україні,науковий керівник: викладач Філіпова Н. А.
-Денисюка Олександра, тема Правове регулювання обігу зброї в Україні та напрямки його вдосконалення, науковий керівник: ст. викладач Кулава М .К.
-Лупової Анастасії, тема Кіберзлочинність як негативне явище ери цифрових технологій, науковий керівник: викладач Філіпова Н. А.
- Колесник Лілії, тема Захист авторських прав в мережі Інтернет,науковий керівник: викладач Філіпова Н. А.
- Білого Валерія, тема Правовий статус криптовалюти як об’єкта цивільного права, науковий керівник: викладач Філіпова Н. А.
-Карталяну Марини, тема Проблеми виявлення державної зради в умовах воєнного стану, науковий керівник: ст. викладач Кулава М. К.
 
 
 
 
 
 
ua ru en