СВЯТО НОВОРІЧНОЇ ЯЛИНКИ В ПРИДУНАЙСЬКІЙ ФІЛІІ ПрАТ «ВНЗ «МАУП»

 

Студенти Придунайської філії успішно склали зимову заліково-екзаменаційну сесію та вирішили провести 2023 рік святковим заходом.

Рада студентського самоврядування підготувала музично-розважальний захід, щоб підтримати передсвятковий настрій студентів та викладачів.

На святкову ялинку завітала директорка Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» проф. Гуменникова Т.Р., яка підбила підсумки ювілейного року та побажала усім успіхів у навчанні, злагоди в родинах, скорішої перемоги.

На свято з цікавими конкурсами та випробуваннями з‘явилися казкові персонажі Дід Морозик та Дівчинка Хуртовинка. Разом з ведучою свята А. Луповою (заступниця голови ради студентського самоврядування філії) студенти успішно подолали всі перешкоди, які їм завдавали казкові герої, отримали солодкі подарунки та найкращі побажання, які обов’язково здійсняться в Новому 2024 році.

Окрасою сценарія свята був виступ рок-гурту на чолі з А. Статі (голова ради студентського самоврядування філії), рок-гурт виступив за чисельними проханнями студентів та порадував новими композиціями.

Усі присутні отримали позитивні емоції та гарний відпочинок від складання сесії.

Попереду зимові канікули та нові ініціативи студентської ради самоврядування!

Хорошої зустрічі Нового 2024 року! Хай усім щастить!

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

 

 

 

 

 

ua ru en