Студенти Придунайської філії у волонтерському русі з працівниками Центру пробації

Навіть напружена атмосфера воєнного стану не стала перешкодою для клопіткої добросердної діяльності волонтерів Ізмаїльського районного відділу № 1 філії ДУ «Центр пробації». Волонтери пробації – студенти і викладачі Придунайської філії «ВНЗ «МАУП» – організували збір речей та оперативну допомогу тим суб’єктам пробації та їхнім сім’ям, які цього потребують найбільше.

У вихідні, у поза навчальний та позаробочий час волонтери збирають і сортують одяг, речі першої необхідності, гуманітарну допомогу, працюють з людьми, передають їм необхідне, надають первинну  психологічну допомогу тощо.

Волонтери — це не просто люди, які допомагають тим, кому це потрібно, їх сміливо можна назвати змінотворцями. Надаючи підтримку клієнтам пробації, вони дарують їм надію на краще, а в суспільстві - розвінчують стереотипи та долучаються до забезпечення безпеки.

Волонтери та працівники органу пробації, які є роботодавцями для випускників філії за ОП «Менеджмент» та «Право»,  по-справжньому стали однією командою і великою сім’єю, де кожен турбується один про одного, про людей і про Україну загалом, наближаючи перемогу.

 

ua ru en