Студенти-правники якісно звітують за результатами навчальної практики

 
Якщо запитати у молодих спеціалістів з України, які щойно закінчили ЗВО, що найбільше вони запам’ятали зі свого навчання, то більшості з них на думку спадуть безкінечні лекції та суцільна теорія. Саме тому на кафедрі Права Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» особлива увага приділяється практичній підготовці студента, орієнтуючись на європейські цінності підготовки фахівця.
В період з 01 серпня 2022 р. по 29 серпня 2022 р. навчальну практику пройшли 22 особи - студенти ІІ курсу спеціальності 081 «Право».
Стейкхоледри підготували зустрічі зі студентами в установах та на підприємствах: КП «Ізмаїльський Палац спорту», Ізмаїльський районний відділ №1 Філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області, Адвокатське бюро «Феміда», ПП «Фірма «Бізнес-партнер», СГ «ТАС», КП «Ізмаїльський центральний ринок», ТОВ «Охорона-Комплекс-Придунав’я», Ізмаїльський районний відділ поліції ГУНП в Одеській області.
Підведення підсумків навчальної практики відбулося 30 серпня 2022 р. та здійснювалось шляхом захисту звітів з практики студентами, які були поділені на команди, кожна з яких представляла групову презентацію.
Найкращими доповідями під час захисту практики стали доповіді студентів Перепелиці В.В., Давидової В.І., Вітенко А.І., Денисюка О.С.
На підприємства міста Ізмаїл підготовлені листи-подяки щодо організації навчальних екскурсій та відпрацювання кейсових практичних завдань студентами ОП Право.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ua ru en