Стойнова Марина: завжди відмінний результат!

Прес-центр студентського самоврядування Придунайської філії МАУП розпочинає інтерв‘ю зі студентами I —IV курсів, які за результатами рейтингу студента набрали найвищий бал, який акумулювався з навчальної, наукової, соціальної, виховної роботи.
Цей проєкт ми назвали «Інтерв‘ю зі студентом Придунайської філії МАУП».
Сьогодні на запитання відповідає студентка ІV курсу, рейтинговий коефіцієнт якої складає 92,1 бали, Марина Стойнова – голова студентської Ради ПФ МАУП.
Короткі відомості про себе:
—Мене звати Стойнова Марина Георгіївна, я народилася в чудовому болгарськомовному селі, яке зберегло в собі всі традиції болгарського народу, це село Городнє. Закінчила Городненську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів у 2017 році.
Чому Ви обрали навчання в МАУП?
—Перед складанням ЗНО я, звісно, почала шукати заклад вищої освіти, до якого буду подавати документи, МАУП був одним з чотирьох, але в пріоритеті.За рекомендацією знайомих, які навчалися в МАУП, дізналася всю необхідну інформацію щодо документів та спеціальностей. На консультації в закладі мені дали корисні поради. Я задоволена своїм вибором.
Ваші враження від освітнього процесу.
— Я очікувала веселих студентських років, так і вийшло. Освітній процес цікавий, все доступно та пояснюється на практиці. Для кращого засвоєння навчального матеріалу заняття проводяться в ігровій формі, ми створюємо віртуальні підприємства, влаштовуємо змагання бізнес-команд, де описується кожна деталь, кожна копієчка – це дуже цікаво, особливо для тих, хто хотів би мати свій бізнес.
Які навчальні дисципліни Вам найбільше подобаються?
— Мені складно виділити одну чи дві дисципліни. Я просто обожнюю всі профільні дисципліни, які стосуються менеджменту та всіх його складових: менеджмент, маркетинг, мотиваційний менеджмент, основи антикризового управління, політологія,економіка підприємства тощо. Взагалі всі дисципліни для мене були і є цікавими, тому що я прийшла до академії за знаннями в галузі економіки та управління саме бізнесом, тому всі дисципліни зі спеціальності є дуже цікавими, деякі з них я би хотіла поглиблено й досконало вивчати й далі, бо це дуже необхідні в майбутньому знання, якими можна користуватися в усіх сферах життя.
Чи берете Ви участь в організаційній, громадській, науковій роботі?
— Так, звісно. Я Голова студентської ради. Майже в усіх заходах: чи то розважальних - свята, квести; чи то освітніх - презентації та висвітлення актуальної тематики - без моєї участі не обходились або в якості учасника, або в якості організатора. Я зі своєю командою організувала не одне свято. І завжди веселих історій вистачає як під час організації, так і після.
Чи проводиться виховна робота серед студентів?
— Так, виховна робота проводиться, бо ми розуміємо, що це є необхідним, і це допомагає новим студентам соціалізуватися в Академії. Виховні заходи проводяться на різні теми: як себе поводити в академії, як можна пропонувати свої ідеї та проводити заходи або як і до кого звернутися по допомогу при булінгу тощо. Усі знають, що студентська рада завжди готова допомогти створити гурток чи спортивну команду за інтересами. Також всі знають нашого омбудсмена, який буде захищати кожного, хто цього потребує.
Які важливі досягнення за період навчання заслуговують окремої уваги?
— Я вважаю, що моїми важливими досягненнями є якісне навчання з першого курсу, активна громадська позиція, наукова робота та навчально-виробнича практика в банку.
Ким Ви себе бачите після закінчення освіти?
— Я бачу себе саме у сфері менеджменту, у сфері допомоги підприємцям/ бізнесменам в аналізі їхньої роботи чи в просуванні бізнесу. Спеціальність «Менеджмент, економіка та управління бізнесом» настільки широка й гнучка, що в усьому різноманітті професій обов’язково знайдеш своє місце, а вже яким воно буде, залежить тільки від тебе, від твоїх знань та наполегливості.
 
 
 
 
 
 
 
ua ru en