Співпраця зі стейкхолдером відділу пробації м. Ізмаїл та Придунайської філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" у підготовці до омріяної професії

Мене з дитинства цікавило кримінальне право, вирішила присвятити себе діяльності в органах поліції, стати слідчим. Обраний навчальний заклад – Придунайська філія ПрАТ "ВНЗ "МАУП" - мені сподобався креативним підходом до процесу навчання, можливістю поєднувати теоретичні заняття з практичним освоєнням матеріалу завдяки практико-орієнтованій формі організації навчального процесу.
Цьому сприяють і заняття в науковому гуртку кафедри права (керівник Валентина Щокіна), які сприяють нашим науковим та творчим пошукам. Неочікувано гуртківці захопились волонтерською діяльністю в Ізмаїльському районному відділі пробації. Ми розуміємо, яка це складна і потрібна для суспільства ланка роботи по забезпеченню повернення правопорушника до законослухняного соціально прийнятного життя, по створенню правового поля.
У відділі пробації (начальник Ірина Тірон) з нами проводять навчання, тренінги, сприяють розвитку навичок волонтерської діяльності, пов′язаної з пробацією, ми набуваємо відповідних професійних знань та життєвого досвіду для роботи із особами, які мають конфлікти із законом.
 
Марія Ніколаєва, 4 курс, група 9-18 Б1ГП
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ua ru en