ПРОЄКТ «ВОЛОНТЕРСЬКИЙ РУХ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ПРИДУНАЙСЬКОЇ ФІЛІЇ МАУП

 

23 та 25 вересня в Придунайській філії Пр АТ «ВНЗ «МАУП»відбулись онлайн заходи для студентів І -ІІ курсів з представницями Координаційного центру з надання правничої допомоги та сектору координації волонтерської діяльності (м. Київ).

Студенти дізнались:

просистемуБПД

про проєкт "Волонтер БПД"

про застосунок "Параюристи", завдяки якому параюристи здійснюють функцію перенаправлення до системи БПД.

Долучившись до проєктів, здобувачі вищої освіти отримають можливість налагодити нові контакти, отримати безцінний досвід та відчути себе причетним до корисної роботи.

Випускниця Придунайської філії МАУП, а зараз членкиня команди Координаційного центру з надання правничої допомоги та сектору координації волонтерської діяльності Марія Осауленко відповіла на запитання аудиторії та надала чіткі інструкції щодо можливості долучитися до діяльності волонтерів та параюристів:

Як стати параюристом системи БПД:

Заповнити анкету: https://cutt.ly/hlq3RxH

Пройти дистанційний курс «Основи волонтерської діяльності»: https://cutt.ly/jwZY7elB

Пропозиції зацікавили студентську молодь різних спеціальностей можливістю набути нових компетентностей, а також надати правничу допомогу тим, хто її потребує, скориставшись можливостями Координаційного центру.

Директорка Придунайської філії наголосила на актуальності такої діяльності для студентів-юристів, менеджерів, психологів та висловила подяку за інформаційну підтримку проєкту.

 

 

 

ua ru en