ПЛАНУЄМО НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС: ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВИБІРКОВИХ ДИСЦИПЛІН

З метою формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів освіти, в Придунайській філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» з 20 травня поточного року розпочався марафон презентацій вибіркових дисциплін для студентів 1-3 курсів ОПП «Право» та ОПП «Менеджмент» запланованих на наступний навчальний рік.

Так, 21 травня викладачами кафедри суспільно-наукових дисциплін був представлений блок предметів вільного вибору з циклу загальної підготовки. Слухачам були запропоновані актуальні дисципліни з різних галузей знань, що покликані формувати спеціальні професійні компетентності конкурентоспроможних фахівців.

Після формальної частини заходу здобувачі освіти отримали можливість для діалогу, під час якого вони мали змогу поставити запитання та отримати консультації від експертів, що сприяло формуванню розуміння, як обраний спектр дисциплін може впливати на їхнє навчання та майбутнє кар’єрне зростання.

Далі естафету марафону перехоплюють кафедри права та менеджменту. Ми впевнені, що кожен студент знайшов для себе щось цікаве та корисне!

 

 

 

 

 

 

ua ru en