Отримання членських квитків Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України викладачами кафедри економіки та менеджменту Придунайської філії

Викладачі кафедри економіки та менеджменту к.е.н. Боденчук Л. Б., Боденчук С. В., к.е.н. Мурашко І. С. до Дня бухгалтера отримали членські квитки Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України. Прийняттю до ФПБАУ передувала активна робота викладачів, а саме участь у тренінгах, конференціях,форумах, публікація наукових статей.
Федерація професійних бухгалтерів та аудиторів України (ФПБАУ) є громадською професійною саморегулівною, некомерційною організацією, створеною з метою відстоювання інтересів представників бухгалтерської та аудиторської професій. Серед пріоритетів ФПБАУ: підвищення рівня професіоналізму фахівців-обліковців, поліпшення їх іміджу в суспільстві та покращення якості послуг, що надаються ними.
ФПБАУ є єдиною організацією в Україні, яка представляє професію бухгалтера і аудитора на міжнародному рівні: є дійсним членом Міжнародної федерації бухгалтерів (IFAC). ФПБАУ має угоди про співпрацю з багатьма професійними організаціями - членами IFAC з різних країн.
 
Вітаємо та бажаємо подальших успіхів!
 
 
 
 
 
 
 
ua ru en