ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД "ЄДИНИЙ УРОК З БЕЗПЕКИ"

Профілактичний захід "Єдиний урок з безпеки" в Придунайській філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" та Придунайському фаховому коледжі ПрАТ "ВНЗ "МАУП": безпека насамперед.

Ізмаїльським районним управлінням Головного управління ДСНС України в Одеській області проведено важливий профілактичний захід під назвою "Єдиний урок з безпеки" в Придунайській філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" та Придунайському фаховому коледжі ПрАТ "ВНЗ "МАУП". Цей захід був спрямований на посилення знань та навичок з основ безпеки життєдіяльності серед здобувачів освіти та працівників навчального закладу.

Зустріч зі здобувачами освіти ОП "Право" проводила Головний інспектор ВЗНС Ізмаїльського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області лейтенант служби цивільного захисту Наталія Гошкодер. У зв'язку із зацікавленістю здобувачів освіти у подальшому працевлаштуванні була прийнята на розгляд пропозиція укласти Угоду на проходження здобувачами освіти різних видів практики з метою подальшого працевлаштування випускників закладів освіти МАУП.

Основні моменти заходу:

  • Профілактика небезпек: Учасникам заходу було роз'яснено основні правила поведінки в умовах можливих загроз, включаючи дії при оголошенні сигналу "Повітряна тривога". Важливою частиною заходу стало відпрацювання порядку дій у разі виникнення різних надзвичайних ситуацій.
  • Інструктаж з пожежної безпеки: Керівний склад та здобувачі освіти були ознайомлені з інструкціями та процедурами на випадок пожеж, терористичних актів, а також правилами поводження з вибухонебезпечними предметами. Особлива увага була приділена безпеці під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду, як у побуті, так і в природних екосистемах.

Результати заходу:

  • Освіта та тренування: Захід охопив 69 здобувачів освіти та 19 викладачів, кожен з яких отримав необхідні знання та практичні навички для забезпечення власної безпеки та безпеки оточуючих.

Цей захід є частиною ширших зусиль ГУ ДСНС України в Одеській області з метою підвищення рівня безпеки громадян, особливо у контексті зростання викликів пов'язаних з можливими надзвичайними ситуаціями. Велика увага на практичному застосуванні отриманих знань є ключовим аспектом, що допомагає підготувати й забезпечити готовність населення до дій в кризових ситуаціях.

Безпека кожного – відповідальність усіх!

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

ua ru en