СПОРТИВНЕ СВЯТО НА ЧЕСТЬ 25-РІЧЧЯ ПРИДУНАЙСЬКОЇ ФІЛІЇ ПрАТ «ВНЗ «МАУП»

 

Придунайська філія ПрАТ «ВНЗ «МАУП» відзначила 25-річчя свого існування яскравим спортивним святом, яке почалося з хвилини мовчання в пам‘ять про загиблих захисників країни та літературно-музичною композицією «Я Україна».

Директорка Придунайської філії проф. Гуменникова Т.Р. звернулася до присутніх з вітальним словом та нагородила почесними грамотами кращих за студентським рейтингом.

Випускниця філії Дар‘я Панченко розповіла про нові спортивні досягнення, надихнув своїм прикладом на систематичні заняття спортом та підкреслив, що набула успіхів саме завдяки МАУПу.

Веселі естафети наповнили емоціями та спільною роботою чотири команди, результати прискіпливо оцінювали судді-старшокурсники.

Спортивні змагання висвітлили найкращі якості студентів Придунайської філії та Придунайського коледжу, а саме: єднання в досягнені мети, дружню підтримку, взаємодопомогу та чуття єдиної студентської родини.

Завершилося свято великим спільним колом під чудову пісню про Україну.

Студентам та викладачам надовго запам‘ятається атмосфера спортивного свята, яке організував викладач фізичної культури Стойков В.П. разом зі студентською радою самоврядування філії.

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

ua ru en