Співпраця зі стейкхолдерами: Ізмаїльський міськрайонний відділ філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області

Ізмаїльський міськрайонний відділ філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області у межах угоди про співпрацю з Придунайською філією ПрАТ "ВНЗ "МАУП", маючи взаємну зацікавленість в спільному розвитку наукового та інноваційного потенціалу, здійснює спільні проєкти щодо вирішення актуальних проблем правозастосування, бере участь у проведенні наукових та освітніх заходів.
18 травня 2021 р. співробітники відділу взяли участь у студентській науково-практичній онлайн-конференції на тему: «Юриспруденція в теорії та на практиці: актуальні питання та сучасні аспекти». Цікавими були виступи студентів. Відчувалась сумлінна підготовка, наявність у студентів наукових основ та формування навичок науково-дослідної діяльності. Визначним є те, що більшість із них у доповідях викладали власні практичні дослідження, використовували актуальні сучасні матеріали. Особливо відзначались роботи членів наукового гуртка кафедри права МАУП «Elegantia iuris», які під час підготовки до конференції неодноразово побували у відділі пробації щодо питань своєї наукової діяльності, отримання консультації, за підтримкою своїх наукоємних ідей.
Сьогодення потребує творчого наукового середовища через реалізацію успішних проектів, орієнтованих на підтримку нових наукових ідей, інновацій та обмін знаннями в рамках проведення брейн-рингів, майстер-класів, зустрічей з експертами, екскурсій, у наданні різного роду консультацій тощо. Молоді зацікавлені люди, майбутні правознавці, мають створити певне правове поле, що у подальшому запобігатиме криміналізації суспільства.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ua ru en