НАВЧАЛЬНУ ПРАКТИКУ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ІІ КУРСУ ПРИДУНАЙСЬКОЇ ФІЛІЇ ПРАТ «ВНЗ «МАУП» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 081 ПРАВО РОЗПОЧАТО

10.06.2024 року розпочалася навчальна практика для здобувачів освіти ІІ курсу ОР «бакалавр» спеціальності 081 Право Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП». Під керівництвом викладача кафедри права Тодорової М. П., здобувачі освіти відвідали Адвокатське Бюро «Феміда», де познайомилися з адвокатом-медіатором з великим досвідом роботи Оленою Петрівною Янковською, яка ознайомила здобувачів освіти із порядком набуття статусу адвоката, отримання свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю та важливістю дотримання адвокатської етики. Олена Петрівна поділилася власним професійним досвідом роботи та розповіла, як на практиці застосовуються медіаційні техніки для вирішення конфліктів.

Також, здобувачі освіти познайомилися з практикуючим адвокатом Ганною Миколаївною Соколовою, яка у своїй розповіді зробила акцент на основних принципах роботи адвоката, а також розповіла про найцікавіші справи з власного досвіду в адміністративній та цивільній сфері.

У зустрічі також брала участь помічник адвоката Крістіна Батирівна Текєджанова, яка поділилась власним досвідом отримання статусу помічника адвоката та розповіла про важливість співпраці з адвокатом у процесі підготовки та проведення справ. Кристина Батирівна детально описала процеси роботи з клієнтами, ведення документації та підготовки доказів у кримінальних справах.

Здобувачі освіти активно ставили питання щодо можливостей професійного зростання та вибору шляху в майбутній кар'єрі. Адвокати з великим задоволенням поділилися власним досвідом та надихнули майбутніх юристів на досягнення успіху в правничій сфері.

#МАУПІзмаїл #MAUPIzmail #МАУП

 

 

 

 

 

ua ru en