Навчальна дискусія «Особливості правового становища господарських корпорацій у теперішній час»

«Нові реалії життя – нові проблеми» – під таким гаслом пройшла зустріч викладача кафедри права Придунайської філії МАУП Щокіної В.В. зі студентами спеціальності «Право».

Цікава дискусія з елементами ділової гри на тему «Особливості правового становища господарських корпорацій у теперішній час» була результативною та  корисною для учасників. Виступаючі повинні були запропонувати перелік заходів, які можна було б вжити, спираючись на норми діючого законодавства, та аргументувати свій вибір у заданих ситуаціях: «Якщо я – керівник господарської корпорації (різного типу)», «Якщо я – голова ОТГ», «Якщо я – міський голова». Моделювалась та програвалась ситуація, пов’язана з переміщенням умовних підприємств в регіони, вільні від ведення активні бойових дій.

Нові знання та практика аргументації підходів до переміщення й організації роботи підприємств у військовий час  дали поштовх для подальшого вивчення розв’язань даних проблем у студентських статтях, конкурсних студентських роботах, виступах на конференціях тощо.

ua ru en