ЛАЙФХАКИ З ФІНАНСОВОЇ ГРАМОТНОСТІ

 

Разом з усім світом щороку, у Всесвітній день економіста, 12 жовтня, економісти України відзначають своє професійне свято. У цю дату проводять лекції та семінари з економіки, майстер-класи, тренінги тощо.
Поточний допис Бібліотеки Придунайської філії (рубрики #вивчаємо_разом) присвячено економічній галузі та пропонує підбірку цікавих You-Tube роликів про фінанси та гроші.
????Як працює економічна машина: Ціна держави. Подивившись відео, ви зрозумієте природу економічних циклів, чому виникають кризи, як працюють гроші, кредити та банки ,а також які три фактори є ключовими для функціонування економічного механізму.
????Про облігації для початківців: що варто знати, де і як купити Військові облігації. Облігації вважають одним із найпростіших видів фінансових інструментів, тому Їх часто рекомендують для тих хто тільки починає інвестувати.
????Чи можна все продати, або вся правда про приватизацію. Аналізуємо український та польський досвід приватизації, знайдемо відмінності, їхні причини та наслідки. Також ми поговоримо про державний сектор в Україні, його наявний стан та майбутнє, зважаючи на український контекст.
????Куди інвестувати 1000$ в 2023? Наче й невелика сума - 1000$, - але і їй треба знайти якісне, надійне інвестування. Розглянемо, в які інструменти можна інвестувати - посилання.
За матеріалами:
Бізнич | Фінанси (https://t.me/+HbT-bmElKkMzNTZi)

 

ua ru en