Козацькому роду нема переводу!

          Козацькому роду нема переводу! Саме під таким гаслом 14 квітня 2022 року в Придунайській філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП»  пройшов тематичний захід присвячений проявам українського національного характеру під час повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну.

          Ворог планував підкорити українців, а натомість згуртував нас так міцно, як ніколи раніше. Українській народ демонструє свої найліпші якості. Волелюбність та вольовитість, готовність до рішучх дій та жертовність проявляють бійці ЗСУ, територіальної оборони, національної гвардії, медичні працівники, волонтери, мирні мешканці країни. Ризикуючи життям, не чекаючи визнання та винагород, українці, нащадки вільних духом козаків, утверджують людяність.

          Не втрачаючи почуття гумору впевнено вибиваємо ворога з української землі. Ми – незламна нація! Щоб не плакати, ми сміємося. Під вибухи та звуки повітряної тривоги не припиняємо співати. Пісня «Ой, у лузі червона калина» стала справжнім хітом серед українців і символом майбутньої перемоги.

           Як зазначила Ліна Костенко: «Україна – це супер. Україна – це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни».

 

ua ru en