"Гостьове" практичне заняття у рамках вивчення дисципліни «Договірне право»

Для нашої майбутньої професії юриста велике значення має формування на базі отриманих у вищому навчальному закладі знань професійних умінь і навичок.
З цією метою при вивченні дисципліни «Договірне право» ми разом із викладачем В.В. Щокіною 10 березня 2021 року відвідали КП «Ізмаїльське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» для проведення "гостьового" практичного заняття.
Юрисконсульт підприємства Наталія Кандиба ознайомила нас порядком та правилами надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення. Ми дізналися про роль і специфіку діяльності юрисконсульта, це - правове забезпечення діяльності підприємства і захист його інтересів. Коло обов′язків юриста дуже широке. Для здійснення покладених на нього завдань він має добре знати законодавчі акти, які регулюють виробничо-господарську і фінансову діяльність підприємства; методичні і нормативні матеріали з правозахисної діяльності; цивільне, трудове, фінансове, адміністративне право та багато іншого. Н. Кандиба наводила цікаві приклади із практики роботи, показала порядок систематизації, обліку і ведення правової документації з використанням сучасних інформаційних технологій.
Фахівець із ведення договірної діяльності Глорія Карталяну розповіла та показала порядок підписання і оформлення господарських договорів, колективних договорів, договорів узгодження, тарифних угод тощо.
Зустріч виявилась дуже цікавою, продуктивною, доповнила наші теоретичні знання практичними вміннями. Ми вдячні керівництву підприємства за таку можливість.
Особлива дяка Наталії Кандибі та Глорії Карталяну за цікаві розповіді, які поглибили наші знання та вміння.
 
Студентка 4 курсу групи 9-17 Б1П Юлія Юдіна
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ua ru en