ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ПРО ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД НА ТЕМУ "ОРГАНІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ СЛУЖБ БЕЗПЕКИ"

 

Гостьова лекція – це не тільки активний метод навчання нового рівня освіти, а ще й надзвичайно цінний, коли його пропонують стейкхолдери.

18 жовтня 2023 р. здобувачі вищої освіти спеціальності 081 «Право» освітнього рівня «бакалавр» (3-4 курс денної форми навчання) мали нагоди прослухати гостьову лекцію про практичний досвід на тему: «Організація діяльності служб безпеки», яку провів стейкхолдер Несвященко Сергій Олександрович, начальник відділу громадського захисту Ізмаїльської філії Адміністрації Морських портів України (АМПУ).

Під час лекції здобувачі дізналися від Сергія Олександровича про: правові основи цивільного захисту; класифікацію надзвичайних ситуацій; основні принципи здійснення цивільного захисту; повноваження суб’єктів забезпечення цивільного захисту та ін. Особливо цікавим для здобувачів було те, що всі питання були висвітлені лектором з ракурсу практичної діяльності відділу громадського захисту Ізмаїльської філії АМПУ, яка пов’язана із запобіганням надзвичайним ситуаціям та захистом працівників, території від їх наслідків.

Кожен із присутніх здобувачів мав можливість поставити лектору запитання та дізнатися про особливості роботи відділу, який він очолює.

Дякуємо Сергію Олександровичу за цікавий захід та сподіваємося на подальшу співпрацю.

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

ua ru en