ФЕСТИВАЛЬ ІГОР ДЛЯ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ В ПРИДУНАЙСЬКІЙ ФІЛІЇ ПР АТ «ВНЗ «МАУП»

 

На день відкритих дверей в Придунайській філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» для майбутніх абітурієнтів відбувся Фестиваль ігор.

Хлопців та дівчат зустрічав рок—гурт «Rassoul» з роковими композиціями: Megadeth - Youthanasia; Metallica - For whom the bell tolls; Alice in chains - Man in the box. У складі рок -гурту студенти Антон Статі, Олександр Пирлог, Олександр Денисюк та Олександра Павловська. Студенти добре навчаються, беруть участь в науковій та суспільній діяльності, займаються музикою й спортом. Після музичного виступу ініціативу перехопила студентська рада: Анастасія Лупова, Михайло Руденко та Вікторія Давидова розповіли про студентське життя яскравою презентацією.

На запитання абітурієнтів та їхніх батьків відповіли директорки Придунайського фахового коледжу доц. Ліганенко І.В. та Придунайської філії проф. Гуменникова Т. Р.

Після екскурсії навчальним закладом усі охочі були запрошені на професійні ігри з менеджменту та юриспруденції, які проводили студенти-старшокурсники. Доброзичливість, професійні знання та вміння організувати командну роботу переконували краще тисячі слів.

Позитивні відгуки, численні контакти та напружена робота приймальної комісії свідчили про серйозні наміри абітурієнтів продовжити навчання в Придунайському фаховому коледжі та Придунайській філії Пр АТ «ВНЗ «МАУП».

#МАУПІзмаїл #MAUPIzmail #МАУП

ua ru en