ЕКСКУРСІЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ В РАМКАХ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ НА ПП КРАФТОВА СИРОВАРНЯ "ЩЕДРА ОКОЛИЦЯ"

 

18 червня 2024 року здобувачі вищої освіти Придунайської філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" в рамках навчальної практики завітали на приватне підприємство крафтова сироварня "Щедра околиця".

Власниця та технолог підприємства, Курсова Галина Федорівна, доступно розповіла головні задачі підприємства, провела екскурсію по виробничому цеху та приміщенню для визрівання головок сиру. Здобувачам освіти розповіли про особливості управління сімейним підприємством та збутом крафтових сирів в наш час.

Відгуки здобувачів освіти:

...Відвідування сироварні у місті Болград залишило за собою багато гарних вражень і точно добрих спогадів. Нас зустріла дуже приємна власниця підприємства, яка детально розповіла про процес варіння та зберігання сиру. Ми відвідали всі цехи підприємства і мали змогу продегустувати багато видів авторського крафтового сиру.

... Багато чого для себе відкрив нового, коли побував на сироварні. Нам розповіли з чого робиться сир, як він робиться, та розповіли про терміни готовності. Дали скуштувати на пробу 9 видів сирів, та всі були дуже смачні. Було дуже цікаво на цій екскурсії, дякую за цей день.

#МАУПІзмаїл #MAUPIzmail #МАУП

 

 

 

 

ua ru en