ДЕНЬ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я-2023

      В Придунайській філії МАУП з нагоди Дня психічного здоров’я проведено спільний захід із здобувачами фахової передвищої освіти Придунайського фахового коледжу.

      Психічне здоров'я – це стан психічного благополуччя, який дозволяє людям долати життєві стреси, реалізовувати свої здібності, навчатися й працювати, а також робити внесок у життя суспільства.

      Психічне здоров'я – це більше, ніж відсутність психічних розладів. До станів психічного здоров'я відносяться психічні розлади та психосоціальні порушення, а також інші психічні стани, пов'язані зі значним стресом, порушенням функцій організму або ризиком його ушкодження. В цьому пересвідчились здобувачі фахової передвищої освіти під час тренінгу «Осіння депресія: шляхи подолання та профілактики».

Тренінг був підготовлений та проведений  студентами: Кайряк Вікторією, Кузьменко Аліною, Младенцевою Марією під менторством викладачки Гуменникової Т.Р.

      Корисні настанови колежанкам, рухливі вправи та нові м’які навички  з профілактики депресії були спрямовані на покращення емоційного стану, розвиток емоційного інтелекту та підняття самооцінки.

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

 

ua ru en