Анкетування: у Філії проаналізували обізнаність студентів з правилами поведінки в конфліктних ситуаціях

Онлайн-анкетування студентів щодо задоволеності якістю оцінювання навчальних досягнень та вирішенням конфліктних ситуацій проводилося Придунайській філії в період з 8 по 12 лютого 2021 р.

Анкетування проводилось серед студентів І курсу денної та заочно-дистанційної форми навчання та передбачало визначення ступеня задоволеності здобувачів вищої освіти якістю застосовуваних засобів контролю успішності, системою та критеріями оцінювання, а також рівень обізнаності студентів з процедурами вирішенням конфліктних ситуацій.

Для проведення дослідження було використано анонімне анкетування. Анкета з 16 запитань заповнювалася учасниками в електронному вигляді. Деякі запитання передбачали власний розгорнутий варіант відповіді для того, щоб створити максимальний комфорт для респондента та розширити межі відповідей.

Проведене онлайн-опитування сприятиме покращенню системи забезпечення якості освіти у філії: його результати будуть враховані при підготовці та введенні в дію «Положення про порядок і процедури врегулювання конфліктних ситуацій у Придунайській філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» і «Положення про булінг та цькування в Придунайській філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП».

З повним викладом аналізу відповідей учасників можна ознайомитись за посиланням:

ua ru en