Зустріч здобувачів вищої освіти з помічником начальника 17 прикордонного загону імені полковника Олександра Жуковського (м. Ізмаїл), начальником прес-служби Перегняком Ігорем Володимировичем

 
Під час проходження практики, 09 лютого 2023 р., для здобувачів вищої освіти І курсу «Правоохоронна діяльність» та ІІ курсу «Право» помічником начальника 17 прикордонного загону імені полковника Олександра Жуковського (м.Ізмаїл), начальником прес-служби Перегняком Ігорем Володимировичем було проведено ознайомчу лекцію, під час якої визначено основні завдання Державної прикордонної служби України загалом та 17 прикордонного загону імені полковника Олександра Жуковського (м. Ізмаїл), зокрема.
Так, здобувачі вищої освіти дізналися, що Ізмаїльський прикордонний загін, як орган охорони кордону в системі Державної прикордонної служби України, згідно компетенції, визначеної законодавством України, виконує завдання щодо забезпечення недоторканності кордону, запобігання конкретним кримінальним та адміністративним правопорушенням, пов’язаним з протиправною діяльністю на кордоні, їх виявлення, припинення, проведення дізнання, здійснення провадження у справах про адміністративні правопорушення.
Також було визначено характеристики прикордонного режиму України, особливості його дії у воєнний час.
Лектором було визначено особливості правового статусу прикордонника України, вимоги до таких осіб, що висуваються згідно чинного законодавства.
Під час зустрічі здобувачі взяли участь в обговоренні актуальних питань та отримали ґрунтовні відповіді на них. Дискусія була жвавою та плідною.
Здобувачі освіти та керівництво Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» висловили слова вдячності Ігорю Володимировичу за цікаву інформацію та здобуті знання.
 
 
 
 
 
 
 
ua ru en