Зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності «Право» Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» з адвокатами Янковським О.В. та Ніколенко Л.І.

Сьогодні, 03.02.2023 р., наприкінці 2 тижня проходження навчальної практики, здобувачі вищої освіти ІІ курсу спеціальності 081 «Право» Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП», разом із керівником практики Бєляковою Г.С., відвідали адвокатів, які є співробітниками АБ «Феміда», Янковського О.В. та Ніколенко Л.І.
Олег Вікторович поділився власним професійним досвідом роботи та нюансами адвокатської практики щодо особливостей провадження по справах про адміністративні правопорушення, роз’яснив слухачам про порядок оскарження постанов про адміністративне правопорушення, про основні етапи захисту, що здійснює адвокат під час скасування постанови про адміністративне правопорушення.
Лілія Іванівна у своїй розповіді торкнулася актуальних аспектів трудових спорів: про стягнення заборгованості по заробітній платі; про поновлення на роботі; про зміну дати і формулювання причини звільнення; про відшкодування моральної шкоди; про притягнення до дисциплінарної відповідальності; при переводі на іншу роботу; про оплату за час вимушеного прогулу; інші трудові спори.
Здобувачі освіти мали можливість задати запитання та отримати практичні поради.
 
 
 
ua ru en