Зустріч студентів Придунайської філії МАУП зі шкільним психологом як шлях до опанування професії

 

4 листопада 2020 року відбулась онлайн-зустріч студентів І курсу  з  практичним психологом Лощинівської ЗОШ I-ІІ ступенів, арт-терапевтом Зозуліною Надією, яка цікаво та доступно розповіла про роботу шкільної  психологічної служби, познайомила з переліком основних завдань, якими опікується шкільний психолог, та професійно прокоментувала окремі аспекти дитячої психології.  Значну увагу під час бесіди було приділено технікам боротьби зі стресами в навчанні, роботі з дитячими образами, страхами складання ЗНО та методикам роботи з гіперактивними підлітками.

Особливу зацікавленість студентів викликали настанови щодо використання методів арт-терапії та  організації роботи з метафоричними картами.

Психологиня розповіла також про вибір професійного шляху та власне становлення як професіонала, наголосила на важливості самоосвіти протягом життя, самодіагностики та саморозвитку. Першокурсники отримали змогу з’ясувати чимало практичних питань щодо майбутньої практичної діяльності та пересвідчились у  власному виборі професії.

 

 

 

 

ua ru en