Знайомство здобувачів вищої освіти з умовами проведення тендерів

Екскурсія, яка відбулася 08 серпня 2022 р. на підприємство «Роднік» м. Ізмаїла, виявила настільки велику зацікавленість у здобувачів вищої освіти ІІ курсу денної форми Придунайської філії до виробничої діяльності, що було вирішено відвідати цю організацію ще раз. Саме тому за домовленістю з керівником підприємства Дехтярьовим Ігорем Вікторовичем була проведена ще одна зустріч с працівниками підприємства. Тема чергової екскурсії – знайомство із умовами проведення тендерів.
В стінах МАУП студенти часто чули – що основний двигун підприємницької діяльності – це конкуренція. Для бізнесу отримати замовлення від державної установи – це шанс показати свої конкурентні переваги та продемонструвати високу якість продукції власного виробництва.
Для державних підприємств тендер дозволяє знайти кращого виконавця або постачальника за допомогою антикорупційного інструменту. Тому участь та перемога у тендері для підприємства є престижними.
Фахівець із оформлення тендерної документації Алла Іванівна Білоус розповіла, за яких умов підприємство може брати участь в тендері, які документи потрібно підготувати, з чого починається та як проходить аукціон, як здійснюється оцінка та визначення переможця.
Студентів зацікавила робота електронних сервісів Prozorro та Zakupkі.uа. Вони сказали, що «отримати такі знання – це дуже круто».
 
Дякуємо ПП "Роднік" за плідну співпрацю!
 
 
ua ru en