Здобувачі вищої освіти спеціальності «Право» Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» відвідали Адвокатське Бюро «Феміда» та Центр надання адміністративних послуг

 
31.01.2023 р. здобувачі вищої освіти ІІ курсу спеціальності «Право» продовжили проходження навчальної практики. В цей день вони разом з керівником практики від Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» Бєляковою Г.С. відвідали Адвокатське Бюро «Феміда» та Центр надання адміністративних послуг.
Керівник АБ «Феміда», адвокат-медіатор Янковська О.П. розповіла майбутнім правникам про особливості спорів в галузі сімейного права: про основні аспекти, пов'язані з вирішенням спорів про визначення місця проживання малолітньої дитини, особливості стягнення аліментів на неповнолітніх та повнолітніх дітей, а також про специфіку такого інституту, як позбавлення батьківських прав. Оскільки Олена Петрівна є і сертифікованим медіатором, вона розкрила здобувачам тонкощі участі медіатора у досудовому врегулюванні спорів по справам вищезазначених категорій.
Співробітники ЦНАП познайомили здобувачів з історію створення Центру надання адміністративних послуг як найяскравішого прикладу здійснення адміністративної реформи в Україні. Здобувачі дізналися про структуру, функції та завдання Центру, специфіку роботи адміністраторів та реєстраторів, звернули увагу на роль новітніх інформаційно-комунікаційних технологій у процесі вдосконалення якості врядування та забезпечення взаємодії влади і громадян. Також майбутні правники в онлайн-режимі замовили індивідуальну адміністративну послугу - Витяг про місце реєстрації.
Інформації здобувачі отримали досить багато та зможуть використати її в подальшому навчанні та на практиці, таким чином, максимально розкривши власний потенціал.
 
 
 
ua ru en