Здобувачі вищої освіти ІІ курсу спеціальності «Право» Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» відвідали СК «УНИКА» та СК ПрАТ «МетЛайф»

 
01.02.2023 р. та 02.02.2023 р. в рамках проходження навчальної практики здобувачі вищої освіти ІІ курсу спеціальності «Право» разом з керівниками практики Ніколенко Л.І. та Бєляковою Г.С. відвідали дві страхові компанії, які є провідними у сфері надання громадянам страхових послуг в Придунайському регіоні.
Керівник відділення СК «УНИКА» Полида Г.А. ознайомив здобувачів зі страховими продуктами, серед яких як обов’язкові види страхування, такі як страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, особисте страхування водіїв від нещасних випадків на транспорті тощо, так і добровільні види - страхування майна, житлових будинків, особисте страхування. Генадій Андрійович відповів на численні запитання майбутніх правників про специфіку роботи системи страхових послуг в Придунайському регіоні та в цілому по Україні.
Під час екскурсії у СК ПрАТ «МетЛайф» здобувачі вищої освіти детально розглянули фінансовий аспект страхування життя, його особливості у створенні фінансової подушки безпеки та довгострокового планування фінансів. Також здобувачі дізналися про особливості додаткового пенсійного забезпечення та накопичення, про обов’язковий міжнародний страховий сертифікат для водіїв «Зелена картка». Про все це їм розповів керівник відділення Стинка Сергій Степанович, який, до речі, є одним з кращих випускників кафедри права Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП».
У здобувачів була чудова нагода порівняти роботу двох страхових компаній, та, можливо, уявити себе в ролі страхового агента.
 
 
 
 
 
 
ua ru en