ЯСКРАВЕ СВЯТО В ПРИДУНАЙСЬКІЙ ФІЛІЇ ПрАТ «ВНЗ «МАУП»

 

У Придунайській філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" відсвяткували значущу подію — День знань, який дає відлік новому навчальному року.

У поточному, 2023 році, Придунайська філія відзначає власний професійний ювілей – 25-річчя освітньої діяльності, тому при організації заходу було використано численні традиційні прийоми вітання педагогічної та студентської спільноти.

Відповідно до сценарію свята, розробленого студентським активом філії, врочисті збори відкрила літературно-музична композиція "Я – Україна" на честь воїнів ЗСУ, які боронять нашу землю.

Студентів філії привітала директорка ЗВО, проф. Гуменникова Т.Р., яка нагородила почесними грамотами кращих у навчанні.

Студентів Придунайського коледжу вітала з Днем знань директорка Придунайського коледжу – доц. Ліганенко І.В.

Студентство філії зустрічало першокурсників хлібом-сіллю на українських рушниках, старшокурсники передали їм символічний Ключ до Знань, випускники — Священий Вогонь Знань, а завідувачки кафедр філії вручили пам'ятні значки та рюкзаки з емблемою МАУП.

Першокурсники дали Клятву студентів МАУП, подарували присутнім гарні пісні та запальний флешмоб.

Спільна замученість до свята створила багато хвилюючих моментів, коли кожний зміг відчути себе частиною єдиної академічної родини.

Свято, закарбоване на численних світлинах, зроблених з викладачами та однокурсниками, рідними та друзями, запам'ятається всім присутнім, що дружно підтримали студентів у цей день яскравими посмішками та щирими побажаннями.

Знайомство з першокурсниками продовжилося в навчальних аудиторіях кураторською годиною.

У добру путь, ювілейний навчальний рік Придунайської філії! Хай усім щастить!

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

 

 

 

 

ua ru en