ВЛАСНЕ ПІДПРИЄМСТВО В САКРАМЕНТО (США)

Випускники Придунайської філії - непересічні особистості, які залишають у спогадах викладачів найяскравіші моменти свого становлення, радість пізнання нового, захопленість, натхнення. Найцінніше те, що випускники зберігають та примножують отримані знання, використовують  їх для власного професійного розвитку. А найбільш хвилюючий досвід – тих фахівців, які, отримавши старт у Придунайській філїї МАУП, будують свою кар’єру закордоном.

Випускник освітньої програми «Менеджмент» Придунайської філії – Віорел Гергі  – переїхав до Каліфорнії (місто Сакраменто) близько 10 років тому. З плином часу, підтвердивши диплом менеджера в Америці, вивчивши досвід організації підприємств в країні, де проживає, Віорел Гергі став власником  підприємства VH Floors, яке здійснює монтаж підлог у житлових приміщеннях.   

На питання: «чи було важко?»  – випускник філії посміхається. Але ж за посмішкою – важка праця над собою, вдосконалення володіння іноземною мовою, вивчення законодавства країни, практичне застосування знань та навичок, отриманих у рідному закладі вищої освіті – у м. Ізмаїлі – завдяки викладачам кафедри економіки та менеджменту Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП».

Пишаємось успіхами Віорела Гергі, бажаємо йому та його родині щастя та благополуччя!

ua ru en