Відвідування здобувачами освіти спеціальності право ПП «Фірма «Бізнес-Партнер" та Відділу державної реєстрації та надання інформації з державних реєстрів секретаріату виконавчого комітету Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області

24.01.2023 р. здобувачі вищої освіти ІІ курсу спеціальності 081 «Право» Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» в рамках проходження навчальної практики разом з керівником практики Ніколенко Л.І. відвідали ПП «Фірма «Бізнес-Партнер», діяльність якої пов’язана із сферою землевпорядкування. Директорка підприємства, Бєлякова Г.С., розповіла здобувачам про основні засади розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об'єднання земельних ділянок, порядку оформлення зміни цільового призначення земельної ділянки, а також про юридичний супровід оформлення документації по вищевказаним видам робіт.
Також здобувачі вищої освіти завітали до Відділу державної реєстрації та надання інформації з державних реєстрів секретаріату виконавчого комітету Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської областi. Здобувачам було цікаво дізнатися від співробітників відділу про головні напрямки роботи щодо забезпечення: реалізації повноважень органів місцевого самоврядування у сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень; державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; реалізації повноважень органів місцевого самоврядування у сфері реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб; формування та ведення реєстру територіальної громади. Тож цей день для здобувачів виявився дуже інформативним та пізнавальним!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ua ru en