Відкриття виставки новорічних різдвяних виробів "Мистецька хуртовина"

До Дня святого Миколая студенти Придунайської філії МАУП отримали пропозицію - запрошення на відкриття виставки новорічних різдвяних виробів під назвою "Мистецька хуртовина", яку організувала бібліотека-філія № 4 ЦБС для дорослих. Студенти зустрілись з майстринями декоративно-ужиткового мистецтва клубу "Фантазія" С.Е.Василенко, Н.Г. Григор'євою, Н.Б.Колотенко, О.В.Скорик, Т.Л.Чекати, які продемонстрували власноручні новорічні прикраси та сувеніри, виконані в різних напрямках та техніках вишивки, винизування бісером, мереживоплетіння, декоративного розпису тощо. Цікавою була художня виставка робіт вихованців Ізмаїльської ДХШ (керівник Бондар Л.А.) та фотохудожників-аматорів товариства "Юпітер" (керівник Зиньковський С.О.). У бібліотеці запанувала новорічна атмосфера з усіма її святковими принадами.
Для студентів талановиті майстрині провели пізнавальний мінімайстер-клас з оформлення новорічних атрибутів та сувенірів.
Студенти щиро подякували за чудову можливість ознайомитися з виставкою, яка надихнула їх на нові ідеї та подарувала незабутні емоції.
 
 
 
 
ua ru en