Відбулась чергова зустріч членів гуртка кафедри права Придунайської філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" «Elegantia iuris»

Відбулась чергова зустріч членів гуртка кафедри права Придунайської філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" «Elegantia iuris».
 
Ми розуміємо, наскільки кіноіндустрія має вплив на формування суспільної думки та світогляду, на виховні процеси. Ні одне із мистецтв не передає з такою достовірністю наше повсякденне життя, але і не спотворює його з таким же успіхом. Необ′єктивне зображення правоохоронної діяльності, показ надзвичайного героїзму окремих особистостей, спотворення реальності призводить до виховання правового нигілізму, зневіри, неадекватного настрою сучасного суспільства. Саме тому гуртківці вирішили дослідити дуже цікаву тему «Право і кіномистецтво». Вважаємо, що за результатами досліджень проведемо у недалекому майбутньому цікаву наукову конференцію.
Крім того, обговорили теми окремих досліджень членів гуртка. Наш керівник, Щокіна В.В., враховуючи наші здібності, захоплення та вподобання, пропонує нашій увазі кожного разу цікаві нові ідеї. Наприклад, Кравченко Ростислав взявся вивчати питання кіберзлочинності. Вже на двох конференціях він розкривав окремі аспекти цієї теми, поступово заглиблюючись у матеріал. Наразі це буде цікава інформація щодо «ботоферм». Бондаренко Дар′я зацікавилась медіацією, Євген Шаров – питаннями реформування суддівської діяльності тощо.
Нам подобається займатись в гуртку у вільний від основних занять час, поєднуючи нашу наукову зацікавленість з активним відпочинком.
 
Марія Ніколаєва, група 9-18 Б1ГП
 
ua ru en