В Придунайській філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» триває навчальна практика для здобувачів вищої освіти ІІ курсу спеціальності 081 «Право»

25.01.2022 р. керівником практики Бєляковою Г.С. було організовано екскурсії до Служби у справах дітей Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області (начальник - Єнакієва Т. І.) та до Управління містобудування та архітектури Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області (начальник - Кагал Л.А.).
Співробітники Служби у справах дітей ознайомили майбутніх правників з метою, основними завданнями та пріоритетними напрямами діяльності закладу, розповіли про механізм реалізації завдань на практиці, а також про заходи, що проводяться задля створення сприятливих умов фізичного, інтелектуального і духовного розвитку дітей, запобігання бездоглядності та безпритульності, забезпечення контролю за дотриманням вимог чинного законодавства у сфері захисту прав дітей, та реалізацію районних програм та заходів.
Начальник Управління містобудування та архітектури Кагал Л.А. розповіла здобувачам про основні функції, завдання та напрями роботи Управління, зокрема про порядок забезпечення реалізації державної політики у сфері містобудування та архітектури на території м.Ізмаїл та Ізмаїльського району, дотримання законодавства у сфері містобудування та архітектури, державних стандартів, норм і правил, регіональних правил забудови населених пунктів, затвердженої містобудівної документації, здійснення контролю за їх реалізацією та ін.
 
 
ua ru en